Alhamdulillah Anda Mahu Pendapatan 3 dalam 1?

Bismillahir Rahmanir Rahim

Alhamdulillah, siapa lagi yang selayaknya ku puji melainkan DIA.

“AR Rahman. Dia menciptakan manusia. Yang telah mengajarkan Al Quran. Mengajarnya pandi berbicara” ~ Surah Ar Rahman ayat 1-4

_
Masya-Allah! Alhamdulillah!

Rezeki dalam USD setiap hari. Masihku ingat sewaktu ketika itu pernah hamba diilhamkan berdoa untuk menjana pendapatan setiap hari dalam USD.

_
Waktu itu diri ini tertanya2, tidak tahu bagaimana caranya? Begitulah nikmat MENYAKSI Ar Razziq Yang Maha Memberi REZEKI.

_
Kadang2 bila berdoa kita pikir logik. Soalan untuk diri ini. Apa yang ALLAH tak boleh buat?

_
Yang penting NIAT kena betul dalam apa saje yang kita nak buat.

_
Tatkala ditemukan dengan platform ini. Nikmat Menyaksi “Ashadu” bagaimana DIA mentadbir hidupku adalah nikmat Terbesar dalam hidupku. Fa’lam Annahu La ilaha illAllah. (QS 47: 19)

financial.org FOINS FIA US Stocks
_

Alhamdulillah! Terima kasih Allah, Terima kasih Rasulullah ﷺ pertemukan diri ini dengan platform ini. It’s all about islamic US Stock Market. Pasaran Saham.

_
langsung diri ini berbicara dan bertanya ALLAH Yang Maha Tahu yang terbaik buatku.

Akhirnya setiap hari dapat menjana pendapatan USD secara sambilan setiap hari hanya dari rumah waktu malam.

_
Alhamdulillah, Setiap malam dapat USD100-300 (RM400-1,200) pun dah senyum memanjang. Apatah lagi bila ALLAH bagi bonus USD1,000! (RM4,000!).

Siang hari saya menulis. Dah baca buku tulisan sulong saya? #BersamaKesusahanAdaKesenangan

_
Alhamdulillah, yang best sekali kalau kita tak ada masa nak trade atau tak pandai, ada sistem yang Auto Tradekan setiap hari. Best ke best 🙂

_
Best ke best? Belum lagi cerita extra pendapatan ketiga dalam platform yang sama. Karang era cerita ada yang takboleh tidur nanti..hehe

_
Kenapa diri ini perlu kaya? Betulkan NIAT pasti ALLAH mudahkan.

_
Ada yang mahu tahu lebih lanjut? Boleh komen NAK TAHU. Atau kalau segan, boleh pm saya. Boleh panggil saya kak era. Jangan segan-segan ye. Kita sama-sama belajar menyaksi “Ashadu” sambil menjana pendapatan InsyaAllah 🙂

http://www.wasap.my/+60102206669/NakTahu3in1

#Ashadu
#eranasdaqtrader
#USstockmarket
#FIA
#FOIN
#BersamaKesusahanAdaKesenangan

Author: Era Adlina A. Kadir

Bismillah… Alhamdulillah, Segala puji bagi Allah, Robb yang memiliki sifat ketinggian dan Kebesaran. Selawat dan Salam ke atas junjungan besar Nabi Muhammad Sallallahu A’laihi Wasallam serta kepada para sahabat yang mulia serta seluruh ahli keluarga baginda. Saya bernama Era Adlina berumur 39 tahun. Dahulu saya pernah bekerja sebagai pegawai bank hampir 8 tahun. Alhamdulillah kini lebih selesa bekerja sendiri dari rumah sebagai penulis buku, blogger dan perunding motivasi. Insya-Allah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge